ΑΓΩΝΕΣ

Το νέο μονοθέσιο της Force India

Οι αλλαγές που έγιναν στο νέο μονοθέσιο είναι πολύ περισσότερες και πρόκειται για ένα σχεδόν καινούργιο αυτοκίνητο σε ποσοστό που ξεπερνά το 95%, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή Andy Green…

Όπως και με τις τέσσερις εταιρίες που έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής τα νέα τους αυτοκίνητα, έτσι και στην VJM10 το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στις επιλογές που έχουν γίνει στην αεροδυναμική σχεδίαση τόσο στο εμπρός όσο -κυρίως- στην πίσω αεροτομή. Η παρουσίαση έγινε στο Σίλβερστοουν και είναι το 10 μονοθέσιο το οποίο παράγεται κάτω από το όνομα Force India.

Το μονοθέσιο το οποίο χρησιμοποιεί κινητήρες της Mercedes θα έχει οδηγούς τον Sergio Perez και τον Esteban Ocon ο οποίος αντικαθιστά τον Nico Hulkenberg που πήγε στην Renault. Αξίζει να σημειωθεί πως η περσινή χρονιά ήταν και η καλύτερη στην ιστορία της εταιρίας, καθώς τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με 173 πόντους ξεπερνώντας εταιρίες όπως η Williams ή η McLaren.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!