NEA

Έτοιμο για την Γενεύη το νέο Volvo XC60

Η νέα γενιά του πετυχημένου εμπορικά Volvo XC60 θα είναι στη Γενεύη με τους Σουηδούς να δίνουν στην δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα…

Από την πρώτη φωτογραφία διακρίνεται μέρος της μάσκας του με αισθητικές επιρροές από τα μοντέλα της σειράς 90 και κυρίως το XC90, καθώς και και οι νέοι προβολείς, που ενσωματώνουν LED φώτα ημέρας το σχήμα των οποίων είναι το λεγόμενο σφυρί του Thor (όπου Thor ήρωας της Σκανδιναβικής μυθολογίας). Η βάση του νέου XC60 θα είναι το μεταβλητό πλαίσιο SPA των Σουηδών, που πέρα από όλα τα άλλα επιτρέπει και τη χρήση της γκάμας των κινητήρων, βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και όλων των τεχνολογιών που είναι διαθέσιμες για τη ναυαρχίδα της γκάμας, το XC90.

Τα τετρακύλινδρα σύνολα που προορίζονται για το XC60 θα είναι βέβαια 2.000 κυβικών, με απόδοση έως και 320 ίππους, ενώ θα υπάρχει και υβριδική έκδοση Twin Engine. Κινητήριοι τροχοί θα είναι οι εμπρός ή όλοι, ενώ διαθέσιμο θα είναι και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων της μάρκας. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η προοπτική το XC60 να εμφανιστεί στην πορεία και με το 3κύλινδρο σύνολο βενζίνης των 1.500 κυβικών, της γενιάς Drive-E, που ετοιμάζει η Volvo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!