ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να σας κλέψουν το αυτοκίνητο [vid]

Κάθε μέρα στην χώρα μας αλλά και παντού στον κόσμο γίνονται δεκάδες κλοπές σε αυτοκίνητα (ή και ολόκληρων των αυτοκινήτων), με τους κλέφτες να εφευρίσκουν διαρκώς και νέους τρόπους.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μας δείχνει την τελευταία “μόδα” στην Αμερική, όπου κάθε χρόνο κλέβουν πάνω από 500.000 αυτοκίνητα. Το “κοινωνικό πείραμα” που παρουσιάζει το βίντεο, δείχνει την πιο συνηθισμένη μέθοδο των ληστών, οι οποίοι περιμένουν τα θύματά τους και κρατούν μία πόρτα ανοιχτή όταν ο ιδιοκτήτης κλειδώνει. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι εύκολα να μπουν στο αυτοκίνητο και να κάνουν ότι θέλουν.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται κατά κύριο λόγο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ ή μεγάλων εμπορικών κέντρων και είναι αρκετά αποτελεσματική, ιδίως αν ο οδηγός είναι βιαστικός και δεν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγε καλά με το κεντρικό κλείδωμα του αυτοκινήτου του.
Δεν γνωρίζουμε αν η μέθοδος αυτή έχει κάνει την εμφάνισή της και στα δικά μας μέρη και αυτό είναι ίσως το ρίσκο με την προβολή ενός τέτοιου βίντεο από την πλευρά μας. Όμως από την άλλη καλό θα ήταν να γνωρίζετε τι “παίζει” στην πιάτσα των κλεφτών και να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Μια απλή δεύτερη ματιά στο πάρκινγκ και μία επιβεβαίωση ότι το αυτοκίνητο κλείδωσε κανονικά δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Προλάβετε για να μην πάθετε…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!