ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα ντριφτ… στα αραβικά [vid]

Για τους νέους άνδρες -οι γυναίκες, ξέρετε…- της Σαουδικής Αραβίας, οι δυνατότητες να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και να ξοδέψουν τα πολλά χρήματά τους περιορίζονται στο shopping και το drifting.

Και αν το πρώτο δεν εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και δεν απαιτεί τίποτε περισσότερο από χρυσές πιστωτικές κάρτες, το δεύτερο εμπίπτει στην παροιμία των επιδέξιων εσωρούχων με τα αντίστοιχα επιδέξια μαλακά μόρια.

Όπως στην περίπτωση του συγκεκριμένου Σαουδάραβα νεαρού, ο οποίος μήτε επιδέξια χέρια διαθέτει μήτε ικανής ποιότητας ΙQ, και κάνει το drift που βλέπουμε στο βίντεο, με το οποίο δοκιμάζει τις αντοχές της ΒΜW αλλά και -φευ!- των μαλακών του μορίων πάνω στην άσφαλτο.

Ευτυχώς, ο Αλλάχ είναι μεγάλος και αποφάσισε να κρατήσει τον πιστό του ζωντανό, λίγο πριν του λιώσει το κεφάλι ο πίσω τροχός της ΒΜW. Για την κατάσταση των αδέξιων εσωρούχων του, προφανώς μπορούμε να φανταστούμε σε τι κατάσταση θα βρέθηκαν…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!