NEASMS

Τι συζητά η VW με την ινδική Tata;

O όμιλος Volkswagen βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ινδικό όμιλο Tata με στόχο την από κοινού εξέλιξη και χρήση πλαισίων, κινητήρων και τεχνολογίας…

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Ινδική εφημερίδα Economical Times, αν προχωρήσει αυτή η συμφωνία οι Γερμανοί θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο πλαίσιο με την επωνυμία AMP της Tata, ενώ οι Ινδοί θα αποκτήσουν πρόσβαση σε τεχνολογίες της Volkswagen. H οποία θέλει, όπως έχουμε γράψει, να προσθέσει μια πραγματικά φτηνή μάρκα στο πορτοφόλι της.

Μια συνεργασία με την Tata θα επιτάχυνε κατά πολύ την όλη διαδικασία και θα συμπίεζε το κόστος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος Volkswagen διαπραγματεύεται με την Tata, ο όμιλος της οποίας περιλαμβάνει πέρα από τα ομώνυμα οχήματα και τις Jaguar και Land Rover, επιχειρήσεις σε κάθε σχεδόν κλάδο της ινδικής οικονομίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!