ΔΙΑΦΟΡΑ

Μία Rolls-Royce που διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη [vid]

H SRH είναι μία Rolls η οποία δημιουργήθηκε για το St Richard’s Hospital Pediatric Day Surgery Unit (ένα νοσοκομείο για παιδιά στην Βρετανία) απ’ όπου πήρε και το όνομά της…

Στην κατασκευή της Rolls-Royce SRH συμμετείχαν και δύο παιδιά ως test drivers τα οποία είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτα το μικρό αυτό αυτοκινητάκι πριν δοθεί στο νοσοκομείο. Ως γνήσια Rolls-Royce υπάρχει ένα τέλειο φινίρισμα, με διχρωμία από Λευκό Ανδαλουσίας και Μπλε Salamanca, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα και το δίχρωμο τιμόνι.

Rolls-Royce SRH for Saint Richard's Hospital, Chichester. Photographed at Rolls-Royce factory, Goodwood, UK.Σκοπός της φιλανθρωπικής αυτής προσπάθειας των μηχανικών και σχεδιαστών ήταν να κάνουν τα παιδιά του συγκεκριμένου νοσοκομείου να χαρούν λίγο παραπάνω, καθώς το μικρό αυτό αυτοκινητάκι μπορεί να κινείται μέσα στους διαδρόμους του ιδρύματος. Μάλιστα, έχουν μεριμνήσει ώστε να υπάρχει μέχρι ειδικοί σήμανση στις διασταυρώσεις (για όριο ταχύτητας στα χολ δεν το γνωρίζουμε J).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!