NEASMS

Ανάκληση για 1 εκατομμύριο μοντέλα Mercedes-Benz λόγω πιθανότητας φωτιάς

Η ανάκληση αυτή αφορά πάνω από 1 εκατομμύρια αυτοκίνητα που έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο και μοντέλα C-Class, E-Class, GLA, CLA και GLC που έχουν παραχθεί μεταξύ του 2015 και του 2017.

Αφορμή στέκεται η ανάφλεξη 51 οχημάτων Mercedes-Benz στη χώρα από το 2015, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με τις 30 από αυτές να έχουν γίνει στις ΗΠΑ όπου κυκλοφορούν 307.629 οχήματα από τα προαναφερθέντα μοντέλα (τα υπόλοιπα βρίσκονται σε όλες τις αγορές του κόσμου, κατά κύριο λόγο βεβαίως στην Ευρώπη).

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κακή λειτουργία μίας ασφάλειας η οποία όταν ο κινητήρας δεν παίρνει αμέσως μπροστά και χρειάζεται επανειλημμένα την λειτουργία της μίζας οδηγεί σε υπερθέρμανση του συστήματος με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο να προκληθεί πυρκαγιά. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν υπάρξει θύματα με την εταιρία να τονίζει πως η πιθανότητα πρόκλησης πυρκαγιάς είναι πολύ μικρή και πως στα νέα μοντέλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!