NEA

Γεύση από τη νέα τετράθυρη Mercedes-AMG GT

H τετράθυρη και τετραθέσια AMG GT θα κάνει πρεμιέρα ως concept αρχές της εβδομάδας στο σαλόνι της Γενεύης…

Η τετράθυρη AMG GT που προς το παρόν ονομάζεται AMG GT Concept θα έχει τη μάσκα Panamera της GT R, τα χαρακτηριστικά στενά πίσω φώτα της και κατά πάσα πιθανότητα την τετραδιεύθυνση της. Αυτόματα η παρουσία της έκδοσης παραγωγής του GT Concept στη γκάμα της Mercedes θα καταργήσει την έκδοση Shooting Brake της νέας CLS, που θα κινείται τους νέους εν σειρά 6κύλινδρους της μάρκας καθώς και από τον 4.0 V8 bi-turbo με τους 458 ίππους στην κορυφαία της εκδοχή.

Τώρα, στην περίπτωση του concept που θα δούμε στην Γενεύη, το τεχνολογικό υπόβαθρο θα προέρχεται από την E 63 AMG, γεγονός που σημαίνει τετρακίνηση και κάτω από το μακρύ καπό την ύπαρξη του V8 4.0 με τους 612 ίππους. Επίσης, ενδιαφέρον είναι πως η βάση θα είναι η επόμενη CLS (C257) -αναμένεται προς τα τέλη του 2017 με ηλεκτρικό κύκλωμα 48V- που με τη σειρά της θα βασίζεται στην τρέχουσα E-Class. Περισσότερα, προσεχώς, στο πιο αγαπημένο σας… καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!