NEA

Επίσημο teaser βίντεο για τη νέα BMW X3 [vid]

Η νέα γενιά της BMW X3 βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι με επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

H βάση της νέας X3 θα είναι το μεταβλητό πλαίσιο CLAR, ενώ οι εξωτερικές της διαστάσεις αναμένεται να μεγαλώσουν προκειμένου να μεγαλώσει η απόστασή της από την X1. Η γκάμα της περιλαμβάνει και καυτές εκδόσεις όπως τις M40i και Μ40d, καθώς και την top Χ3 Μ, αλλά και μια υβριδική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη το 2020.

Στο teaser βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια η X3 πλαγιολισθαίνει κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξής της στο αρκτικό κύκλο. Φυσικά θα είναι εξοπλισμένη με όλα τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας της γερμανικής εταιρείας, ενώ η εμφάνισή της, παρά το βαρύ καμουφλάζ, θα ακολουθεί την οικογενειακή γραμμή των X1 και X5.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!