NEA

Νέο Isuzu D-MAX από 21.900€

Την διάθεση του νέου D-MAX ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία σε τρεις εκδόσεις καρότσας (Single Cab, Extended Cab, Double Cab) και με το νέο τούρμπο ντίζελ των 1.900 κ.εκ.

To νέο D-MAX διαθέτει ένα νέο πετρελαιοκινητήρα της Isuzu Diesel με χωρητικότητα στα 1.900 κ.εκ., ισχύ στα 164 άλογα στις 3.600 σ.α.λ. και ροπή στα 360 Nm στις 2.000-2.500 σ.α.λ. Προαιρετικά υπάρχει και αυτόματο κιβώτιο της Aisin με 6 σχέσεις (πέρα από το μηχανικό 6άρι), ενώ η ανάρτηση έχει διπλά ψαλίδια μπροστά και άκαμπτο άξονα πίσω.

Στις τετρακίνητες εκδόσεις η απόσταση από το έδαφος φτάνει έως 23,5 εκατοστά, ενώ κατά την πρώτη μας επαφή το D-MAX κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στης «επαγγελματικές» δυνατότητες και τα λιγότερα «φορτηγατζίδικα» αίσθηση χάρη στο ισορροπημένο οδηγικά σύνολο με την κοντρολαρισμένη ανάρτησής και το ακριβές τιμόνι.

Στρωτός, ήσυχος και οικονομικός ο νέος ντίζελ. Μέχρι την σχετική δοκιμή μπορείτε να κατεβάστε εδώ τον σχετικό τιμοκατάλογο με τον εξοπλισμό στις top εκδόσεις να περιλαμβάνει πολλά συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!