NEAΑΓΩΝΕΣ

Το Fittipaldi EF7 Vision θα κατασκευαστεί σε 25 μονάδες [vid]

To συναρπαστικό μοντέλο φέρει την επωνυμία του Emerson Fittipaldi που είχε αναδειχθεί πρωταθλητής το 1972 και 1974…

Με την βοήθεια του οίκου Pininfarina και της εταιρίας HWA AG (η τελευταία προετοιμάζει τα AMG που συμμετέχουν στο DTM) ο Βραζιλιάνος πρώην οδηγός της Formula 1 ολοκλήρωσε τον σκοπό του, δηλ. να δημιουργήσει ένα προσωπικό αυτοκίνητο. Με στιλ που θυμίζει σε αρκετά σημεία την Ferrari Enzo, το Fittipaldi έχει μία εντυπωσιακή αεροδυναμική γραμμή, αρκετό κάρμπον ώστε το ξηρό βάρος να μην περνά τον τόνο, μονοκόκ πλαίσιο και μόνο τα απαραίτητα στο εσωτερικό και όπως αρμόζει σε ένα αυτοκίνητο πίστας.

Κάτω από το καπό υπάρχει ατμοσφαιρικό μοτέρ V8 4,8 λίτρων που αποδίδει 600 άλογα και 510 Nm ροπής με το κόκκινο να μπαίνει στις 9.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με εξατάχυτο σειραϊκό κιβώτιο, στον πίσω άξονα υπάρχει μηχανικό μπλοκέ διαφορικό, η ανάρτηση είναι εξελιγμένη στα πρότυπα των αγωνιστικών πίστας (με πολλές ρυθμίσεις).

Το ΕF 7 Vision Gran Turismo, όπως ονομάζεται, θα κατασκευαστεί σε 25 μονάδες (ίσως και περισσότερες αν υπάρξει ζήτηση) με τους κατόχους να συμμετάσχουν σε οδηγικά σεμινάρια στην αγωνιστική σχολή του Fittipaldi. Όσο για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς, θα μπορούν το απολαύσουν στην επόμενη έκδοση του γνωστού παιχνιδιού Gran Turismo για Play Station 4.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!