NEA

Δεν θα υπάρξει συνέχεια για τις Alfa Romeo MiTo & Giulietta;

Η εξέλιξη του αντικαταστάτη των δύο μικρότερων μοντέλων της μάρκας έχει «παγώσει» και θα αργήσει πολύ, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Alfa Romeo Reid Bigland…

«Πρόκειται για δυο μοντέλα που είναι πολύ καλά αυτοκίνητα, αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο με την Giulia και την Stelvio» είπε ο Bigland αφήνοντας υπονοούμενα πως στα άμεσα σχέδια της Alfa Romeo δεν περιλαμβάνεται η ανανέωση τους και πως το βάρος έχει δοθεί στην Giulia και την Stelvio.

Ο Bigland είπε μεταξύ άλλων πως η επόμενη Alfa θα είναι και πάλι ένα SUV -πιθανότατα μικρότερο από την Stelvio- με στόχο την παγκόσμια αγορά (και κυρίως την Βόρεια Αμερική και την Ασία), σε αντίθεση με τις MiTo και Giulietta που έχουν ευρωπαϊκό ενδιαφέρον.

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο τα νέα δεν είναι καλά για τους φίλους της μάρκας αφού δεν θα υπάρχουν οικονομικά προσιτά μοντέλα (σε συνδυασμό πως θα παλιώσουν έναντι του ανταγωνισμού και με απαξίωση αξίας) και πλέον καταρρίπτεται το πλάνο για έξι νέα μοντέλα έως το 2020.

Από την άλλη είναι εξαιρετικά δύσκολο να σταθεί η Alfa Romeo στην Ευρώπη μόνο με δύο μοντέλα (την Giulia και την Stelvio) και αν θυμάστε καλά η συρρίκνωση θυμίζει κάτι από την Lancia και τις μεγάλες προσδοκίες από την Delta. Όπως και να έχει, υπάρχει και το θέμα της φημολογίας με την εξαγορά από την VW και το αρνητικό ξεκίνημα της Fiat-Chrysler για το 2017. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!