SMSΔΙΑΦΟΡΑ

Μία απίστευτη δίοδος στην Ιαπωνία από χιόνι! [vid[

Στην Ιαπωνία το χιόνι πέφτει με αμείωτο ρυθμό και στα ορεινά σημεία φτάνει έως και τα 20 μέτρα αποτελώντας σε ορισμένα σημεία ένα αξιοθέατο για τους τουρίστες (και όχι μόνο)…

Ένα από αυτά τα σημεία βρίσκεται στην κεντρική Ιαπωνία και δημιουργήθηκε από ειδικά χιονόσκαπτικά μηχανήματα που διατηρούν ανοιχτό το πέρασμα προς το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής Tateyama. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί ένα τεχνητό φαράγγι μέσα στο χιόνι με το προσωνύμιο Snow Canyon.

Η διαδρομή σε υψόμετρο 500 μέτρων είναι πράγματι απίστευτη με το μοναδικό τοπίο να αποκαλείται «Snow Canyon» και να το αποθανατίζουν με τις κάμερες τους όσοι τυχεροί επισκέπτες(και το προλάβουν πριν λιώσει με τον ερχομό της άνοιξης). Αξιοσημείωτο είναι πως τα γκρέιτερ και οι μπουλντόζες δουλεύουν με αμείωτο ρυθμό ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε όλη την διάρκεια του χειμώνα στο πανέμορφο και κατάλευκο τοπίο στην Tateyama.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!