ΑΓΩΝΕΣ

Έπεσε χοντρό ξύλο στον αγώνα του Nascar! [vid]

Δύο οδηγοί του NASCAR επέλεξαν μετά το τέλος του αγώνα στο Λας Βέγκας να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας μπουνιές!

Ο Kyle Busch κατευθύνεται εμφανώς εκνευρισμένος προς το σημείο που βρίσκεται το αυτοκίνητο του Joey Logano. Και χωρίς καμία προειδοποίηση του ρίχνει μία μπουνιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας ξεγυρισμένος καυγάς. Μετά από πολλές προσπάθειες όπως φαίνεται στο βίντεο, οι πιο ψύχραιμοι και οι υπεύθυνοι του αγώνα κατάφεραν να τους χωρίσουν.

Λίγο πριν, κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Logano είχε σπρώξει τον Busch εκτός πίστας υποχρεώνοντάς τον να τερματίσει 22ος. Ο πρώτος λέει ότι όλα έγιναν χωρίς να το θέλει -και μάλλον έτσι είναι αν κρίνουμε από το βίντεο του αγώνα-, ο Βusch επέμενε ότι υπήρχε σκοπιμότητα, οπότε ανέλαβε να δώσει την λύση με τις γροθιές.

Πάντως οι αρχές του NASCAR εξετάζουν το βίντεο και είναι μάλλον σίγουρο ότι θα επιβάλλουν ποινή στον Busch για αυτή του την συμπεριφορά. Από τις “ψιλές” υπήρξαν μικροτραυματισμοί των οδηγών (μάλιστα φαίνεται ο… Busch να έχει αίματα στο πρόσωπό του), ενώ από την ομάδα το Logano δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη διαμαρτυρία. Ο Busch πάντως δεν ζήτησε συγνώμη και στις δηλώσεις του φαίνεται αμετανόητος, δηλώνοντας σε γνήσιο western style ότι ο άλλος οδηγός «πήγαινε γυρεύοντας»!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!