NEA

Νέα μειωμένη τιμή για το Honda Civic Tourer

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε νέα μειωμένη τιμή πώλησης για ένα από τα πιο ευρύχωρα και πρακτικά αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς…

Σε μία εποχή που τα SUV αποτελούν το κυρίαρχο είδος η Honda έχει επίσης να προτείνει ένα ισορροπημένο και πρακτικό αυτοκίνητο όπως είναι η βάγκον εκδοχή του Civic. Ουσιαστικά πρόκειται για την Tourer εκδοχή του Civic η οποία επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τη νέα τιμή πώλησης που σε μεγάλο βαθμό δικαιολογείται από τον υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με τα πίσω αμορτισέρ να είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενα και με επιλογή ρύθμισης από το ταμπλό.

Το μεγάλο ατού του Civic Tourer δεν είναι άλλο από την μεταφορική του ικανότητα έως και πέντε επιβατών ενώ το πορτμπαγκάζ χωρά έως 624 λίτρα (μαζί με τον υποδαπέδιο χώρο). Η πρακτικότητα απογειώνεται χάρη στο σύστημα Magic Seats και την αναδίπλωση των καθισμάτων. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός και υπεραποδοτικός 1.6 iDTEC με κατανάλωση που κυμαίνεται στα περίπου 5,5-6 λίτρα/100 χλμ., ενώ με πιο ελαφρύ πόδι μπορεί να πέσει και κάτω από τα 5.

Γενικότερα το Civic Tourer είναι ένα πρακτικό και ευχάριστο οδηγικά αυτοκίνητο αφού όσο περισσότερο το οδηγούσαμε, τόσο το συμπαθούσαμε. Έχει άμεσο τιμόνι, καλή θέση οδήγησης, ακριβέστατο εξάρι επιλογέα και έναν δυνατό πετρελαιοκινητήρα με εξαιρετική λειτουργία start/stop. Για όσους δεν γοητεύονται από το μέγεθος ενός SUV και θέλουν ένα διαφορετικό και χαμηλό προφίλ στον δρόμο, το Civic Tourer (εδώ η σχετική δοκιμή) προσφέρεται σε μια έκδοση εξοπλισμού που τα έχει όλα (μέχρι και θερμαινόμενα καθίσματα) και με τιμή πώλησης στα 26.750€.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!