NEASMS

Θα υπάρξουν νέες Ferrari και ποιες θα είναι αυτές;

«Υπάρχουν πολλά ανεξερεύνητα κομμάτια της αγοράς, ψάχνουμε όλες τις πιθανότητες, αλλά δεν θα φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που δεν το θέλει η αγορά» δήλωσε o Marchionne στο βρετανικό Car.

H Ferrari θα μπορούσε να επεκταθεί σε δύο αρκετά προσοδοφόρα τμήματα της αγοράς, π.χ. σε ένα «βασικό» και προσιτό οικονομικά μοντέλο και σε ένα που θα ακολουθεί την μόδα της εποχής, όπως ένα SUV. Ωστόσο, στο παρελθόν ο Marchionne είχε αρνηθεί και τις δύο πιθανότητες, λέγοντας ότι μία βασική Dino δεν έχει θέση στην σημερινή αγορά, ενώ για το ενδεχόμενο ενός SUV με τα σήματα της Ferrari είχε πει χαρακτηριστικά πως «…θα πρέπει να με πυροβολήσετε πρώτα».

Βέβαια, όλα αυτά αλλάζουν, αλλά δύσκολα θα δούμε κάτι νεότερο από την Ferrari που δεν θέλει να ξεχειλώσει άλλο το exclusivity της (ειδικά μετά την αύξηση της παραγωγής της προς τις 8.500 αυτοκίνητα για το 2017). Πάντως, η Ferrari έχει ασπαστεί για τα καλά και παντού τα αυτόματα κιβώτια, ενώ καταφέρνει να διατηρεί τους V12 για τα μεγάλα της μοντέλα. Αν και στο μέλλον θα δούμε αρκετές υβριδοποιήσεις, ενώ ο Marchionne δηλώνει ότι το μεγάλο βήμα για την εταιρία είναι σε δύο χρόνια από τώρα με τις φήμες να κάνουν λόγο για την πρώτη φουλ ηλεκτροκίνητη Ferrari!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!