NEA

Opel Corsa από 11.400€ και Mokka από 20.100€

H Opel ανακοίνωσε νέους τιμοκαταλόγους για τα Corsa και Mokka X, καθώς και για μία νέα έκδοση του Mokka  X στα 1.400 κ.εκ.

Σε ότι αφορά το πρώτο οι τιμές ξεκινούν από τις 11.400 ευρώ για την έκδοση βενζίνης των 1.200 κυβικών και των 70 ίππων, ενώ καινούργιο στη γκάμα είναι το 5θυρο diesel 1.3 DTC των 75 ίππων που ξεκινά από 14.750 ευρώ.

Στη γκάμα του Mokka X και στο επίπεδο εξοπλισμού Active, έχει προστεθεί ο κινητήρας βενζίνης των 1.400 κυβικών και των 140 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο (από 22.100 ευρώ) καθώς επίσης και 3 νέες μεταλλικές αποχρώσεις εξωτερικού στις εκδόσεις Active & Innovation. Δείτε εδώ τις νέες τιμές Opel, εδώ όλων των νέων επιβατικών μοντέλων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!