NEA

Μία Indian σε συνεργασία με την Jack Daniels

H ειδική έκδοση της Chieftain Cruiser προέκυψε από την συνεργασία της Indian Motorcycles με την γνωστή εταιρία παραγωγής μπέρμπον από το Τένεσι, την Jack Daniels.

Σύμφωνα με την Indian θα κατασκευαστούν μόλις 100 από αυτές τις μοτοσικλέτες, με κόστος στις ΗΠΑ πάνω από 35.000 δολάρια. Η σπέσιαλ μοτοσικλέτα έχει πολλές εξατομικευμένες λεπτομέρειες με πολύ χρώμιο, πολλά χειροποίητα μέρη και τα σήματα της εταιρίας Jack Daniels με την προτροπή να μην συνδυάζεται το ποτό με την οδήγηση…

Τώρα, όσοι σπεύσουν να αγοράσουν την συλλεκτική έκδοση θα λάβουν ως δώρο μία Αμερικάνικη σημαία φτιαγμένη από ξύλο των βαρελιών μέσα στα οποία ωριμάζει το Jack Daniels. Ποιο «αμερικανιά» δε γίνεται! Aξιοσημείωτο είναι πως στην πιο πρόσφατη συνεργασία της Indian με αφορμή τα 150 χρόνια Jack Daniels οι 150 συλλεκτικές μοτοσικλέτες είχαν ξεπουλήσει μέσα σε μόλις 8 ώρες. Αυτές μάθαμε πως ξεπούλησαν μέσα σε 10 λεπτά της ώρας!!!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!