ΔΙΑΦΟΡΑ

Τους πλάκωσε νταλίκα αλλά κατάφεραν και γλύτωσαν! [vid]

Όπως μαθαίνουμε από τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά το μεγάλο φορτίο που κυριολεκτικά έλιωσε το αυτοκίνητο. Όταν μιλάμε για τύχη…

Tο βίντεο που μας έρχεται από την Κίνα δείχνει πως όταν δεν είναι η ώρα σου, τότε συνδράμουν όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος για να μείνεις ζωντανός. Όπως βλέπουμε μία νταλίκα φορτωμένη έως πάνω με ένα φορτίο τούβλα, δεν μπορεί να φρενάρει έγκαιρα και ανεβαίνοντας στο κράσπεδο γέρνει στο πλάι. Εκεί βρίσκεται ένα επιβατικό το οποίο δέχεται πάνω του τους τόνους από τα τούβλα που κουβαλούσε η εμφανώς υπερφορτωμένη κινέζικη νταλίκα.

Αμέσως τρέχουν να βοηθήσουν οι οδηγοί που βρέθηκαν κοντά στο περιστατικό, και ξαφνικά μέσα από τα τούβλα, λες και αναστήθηκαν πετάγονται οι επιβάτες του αυτοκινήτου. Μερικές φορές η τύχη των ανθρώπων που εμπλέκονται σε ένα ατύχημα είναι πραγματικά πέρα από κάθε προσδοκία. Γιατί μην μας πείτε ότι βλέποντας την νταλίκα να γέρνει και να ρίχνει όλο της το φορτίο πάνω στο επιβατικό, θα περιμένατε να βγει κανείς από εκεί μέσα ζωντανός!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!