NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Πως τα καταφέρνει στην πίστα η Ferrari 250 GTO των 55 εκ. ευρώ; [vid]

Εύγε στο ιδιοκτήτη της πανάκριβης και σπανιότατης Ferrari που όχι απλά δεν την έχει σε κάποια αποθήκη να σκονίζεται, αλλά την απολαμβάνει και στην πίστα!

Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στην ματαιοδοξία όσων έχουν τα χρήματα για να αποκτούν υπέροχες τετράτροχες κατασκευές, αλλά όχι και το πάθος για να τα χαίρονται. Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως ο ιδιοκτήτης ενός από τα τρία πιο ακριβά κλασικά αυτοκίνητα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον κόσμο: την 250 GTO που στην πιο πρόσφατη δημοπράτησή της έπιασε 55 εκατομμύρια ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια στον συγκεκριμένο τυχερό (και προφανώς πλούσιο) ιδιοκτήτη αυτού του κομψοτεχνήματος, μίας από τις μόλις 36 (250 GTO) που κατασκευάστηκαν για να συμμετέχει η εταιρία στο πρωτάθλημα GT μεταξύ του 1962 και του 1964. Στο βίντεο βλέπουμε τον ιδιοκτήτη να απολαμβάνει χαλαρός και στο όριο (μπράβο του!) το απόκτημα του σε ένα γεγονός που έγινε στην Ολλανδία, στην πίστα του Zandvoort όπου παλιά γίνονταν και αγώνες της Formula 1.

Τρελαμένοι petrolheads όλου του κόσμου, βάλτε οπωσδήποτε ήχο για να ακούσετε μια μελωδία από 12 κυλίνδρους και 300 σπανιότατα άλογα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!