NEA

To VW T-Roc θα μπει στην παραγωγή [vid]

Πρόκειται για ένα μοντέλο που είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο πριν από περίπου τρία χρόνια. Τελικά, πήρε το πράσινο φως και το φθινόπωρο θα δούμε στην Φρανκφούρτη την έκδοση παραγωγής…

Το νέο SUV της εταιρίας είναι πολύ πιθανόν να διατηρήσει το όνομα «Τ-Roc», ενώ υπάρχει στα σκαριά και ένα ακόμα μοντέλο στην κατηγορία των crossover, το οποίο θα χρησιμοποιεί το δάπεδο του Polo και θα τοποθετείται στα μικρά SUV. Τώρα, το T-Roc θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του γκρουπ VW και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε η παραγωγή του θα γίνεται στην Πορτογαλία (στο εργοστάσιο της Palmella), εκεί όπου συναρμολογούνται και τα Seat Alhambra, VW Sharan και VW Scirocco.

H εταιρία σε μία εσωτερική μπροσούρα που διέρρευσε υποστηρίζει πως το T-Roc θα είναι ένα αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan έχοντας διαστάσεις κοντά στο Golf, ενώ στα μηχανικά μέρη είναι προφανές ότι θα υπάρχει όλο το υπάρχον μηχανολογικό πακέτο που βλέπουμε στο Golf, όπου και πάλι θα δώσει το παρών ο νέος TSI του 1,5 λίτρου και των 150 ίππων. Φυσιολογικά θα διατίθεται με το DSG, θα υπάρχει διαθέσιμο σύστημα τετρακίνησης, ενώ είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί εξ αρχής και η plug-in υβριδική έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!