NEA

Η McLaren Hyper-GT θα είναι 3-θέσια και με πάνω από 900 άλογα!

Όσοι ελάχιστοι κοινοί θνητοί έχουν την τρέλα και το πάθος, αλλά προπάντων το χρήμα και τα κονέ για να αποκτήσουν ένα hyper θα πρέπει να υπολογίζουν και στην επερχόμενη McLaren…

Η McLaren σκοπεύει να συνεχίσει την εξαιρετική περίοδο που διανύει στα hyper σαλόνια και ετοιμάζει την διάδοχο της P1, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2019. Οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει τριθέσια διάταξη (όπως και η τριθέσια McLaren F1), θα κοστίζει περίπου 2 εκατομμύρια στερλίνες, θα έχει πιο βαριά υβριδική τεχνολογία και θα βασίζεται σε ένα ολοκαίνουργιας σχεδίασης κάρμπον πλαίσιο.

Στην καρδιά του υβριδικού συστήματος θα χτυπά ένας νέος turbo V8 κινητήρας με χωρητικότητα 4.000 κ.εκ. που θα έχει συνδυαστική ισχύ πολύ πάνω από τα 900 άλογα της P1. Μάλιστα με την χρήση μεγαλύτερων ηλεκτροκινητήρων και μπαταριών η συνολική ισχύς θα μπορούσε να περάσει σε τετραψήφια τιμή ώστε να κλέβει κάτι από την δόξα της Bugatti Chiron.

Προς το παρόν το πρότζεκτ έχει την κωδική ονομασία BP23, ενώ η McLaren έχει ήδη ειδοποιήσει 106 πιστούς πελάτες της (το νούμερο δεν είναι τυχαίο αφού τόσες ήταν οι θρυλικές McLaren F1) για να καταβάλλουν το αντίτιμο ώστε να αποκτήσουν το σπέσιαλ hypercar το πολύ σε τρία χρόνια από σήμερα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!