NEASMS

Μεθυσμένοι εργάτες κόστισαν 1 εκατομμύριο ευρώ στην BMW!

Λόγω χρήσης αλκοόλ και μαριχουάνας δύο μεθυσμένοι εργάτες σταμάτησαν την γραμμή παραγωγής και ζημίωσαν με μεγάλο ποσό την εταιρία, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild…

Συγκεκριμένα, δύο εργάτες της BMW είχαν κλειστεί στα αποδυτήρια όπου κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών. Η ποσότητα ήταν τέτοια που τελικά τους οδήγησε στο να πέσουν αναίσθητοι. Μέχρι να τους ανακαλύψουν οι συνάδελφοί τους, η βραδινή βάρδια είχε ήδη σταματήσει για 40 ολόκληρα λεπτά.

Οι δύο εργάτες ήταν κυριολεκτικά σε άθλια κατάσταση, και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο ένας εξ αυτών, Πολωνικής καταγωγής απολύθηκε, ενώ ο άλλος οδηγήθηκε σε άλλη θέση στο εργοστάσιο. Το περιστατικό έγινε στις αρχές Μαρτίου, και η BMW παραδέχτηκε ότι πέρα από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στην γραμμή παραγωγής, οι χρηματικές επιπτώσεις ήταν ιδιαίτερα μεγάλες.

Για εργοστάσια με την ένταση παραγωγής της BMW αυτό είναι σχεδόν καταστροφικό, καθώς έστω και αυτή η λίγη ώρα που σταμάτησε η παραγωγή, οδήγησε σε σημαντικές απώλειες την εταιρία. Απώλειες που κάποιοι υπολογίζουν ότι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!