NEASMS

Η Audi θα μειώσει στο 40% τις εκδόσεις κινητήρων της

Σε σημαντική μείωση του «κινητηρολογίου» της θα προχωρήσει η Audi ώστε να επικεντρωθεί στην εξέλιξη ηλεκτροκίνητων μοντέλων…

Κάτι το στρίμωγμα με την παραποίηση των ρύπων, κάτι η έντονη μεταστροφή της αυτοκινητοβιομηχανίας προς την ηλεκτροκίνηση και να που η Audi θα περικόψει περίπου τα 2/3 των κινητήρων της. Μιλάμε για μία εταιρία που εδώ και χρόνια διατηρούσε ένα πραγματικό ιπποφορβείο από κινητήρες, οι οποίοι θα πρέπει στα επόμενα χρόνια να κάνουν χώρο για τις μπαταρίες και τους σερβοκινητήρες.

«Σταδιακά θα πρέπει να μειώσουμε τις εκδόσεις κινητήρων κατά 40%» είπε στο βρετανικό CAR ο Rupert Stadler, ο διευθυντής της Audi AGM, ενώ συμπλήρωσε πως θα μειωθούν και οι τρίθυρες εκδόσεις αμαξωμάτων λόγω μειωμένης ζήτησης. Αντίθετα θα αυξηθούν τα SUV (ήδη βρίσκονται προ των πυλών τα Q4 και Q8), ενώ σχετικά με την επέκταση της ηλεκτροκίνησης και του σχετικού δικτύου θα ενταθεί η συνεργασία με τις BMW, Daimler και Ford.

BLOG: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Ο μεγαλύτερος εφιάλτης για την αυτοκινητοβιομηχανία;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!