ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο τιμόνι ο γιος του Michael Schumacher [vid]

O γιος του επτά φορές πρωταθλητή Michael Schumacher έφθασε πια σε ηλικία για να πάρει την άδεια οδήγησής του…

Γύρω από την διαδικασία ενηλικίωσης του Mick Schumacher έχει ήδη στηθεί ένας μηχανισμός δημοσιότητας. Και ήδη το πρώτο video ξεκίνησε εμφανίστηκε χθες στο Διαδίκτυο, κάνοντας αμέσως χιλιάδες views. Το ενδιαφέρον στην περίπτωσή του είναι ότι ο δάσκαλός του δεν είναι κάποιος φημισμένος οδηγός, αλλά ένας γνωστός Γερμανός κωμικός, ο Markus Stoll, γνωστός με το ψευδώνυμο Harry G, ο οποίος έχει ήδη πάνω από 400.000 followers στο Facebook.

Στο πρώτο video της σειράς, ο “Quick Mick” που θα είναι και πρεσβευτής της Mercedes, βρίσκεται στην αρκετά ντροπιαστική θέση να καλείται να πάρει μαθήματα από τον Harry G μέσα σε μία Mercedes AMG A45 εμπρός στα επιτιμητικά βλέμματα κάποιων συναθλητών του. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκκίνησης φαίνεται αρκετά άτακτος μην υπακούοντας τις εντολές του “δασκάλου” του για ηρεμία, ενώ δέχεται και μήνυμα από τον Nico Rosberg που του εύχεται καλή επιτυχία. Το βίντεο αυτό προβλήθηκε χθες, την ημέρα που ο Mick συμπλήρωνε το 18ο έτος της ηλικίας του ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 υπό την ομπρέλα της Mercedes φυσικά.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο πατέρας του είχε κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Formula 3 της Γερμανίας ξεκινώντας την καριέρα του, ενώ ακόμα και ο θείος του ο Ralf Schumacher είχε και αυτός συμμετάσχει σε αγώνες αυτής της σειράς. Ο ίδιος ο νεαρός Mick πάντως φαίνεται ότι βρίσκεται στα βήματα του πατέρα και του θείου του, καθώς ήδη έχει κερδίσει αρκετούς αγώνες της Formula 4 στην Γερμανία, ενώ το μέλλον (λόγω και του ονόματός του και της προβολής που έχει) διαγράφεται λαμπρό. Το θέμα θα έχει και συνέχεια…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!