NEA

Απίστευτο βίντεο όπου η Bugatti Chiron έχει σε 16,1 δλ. τα 320 χλμ./ώρα! [vid]

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε τον καταιγιστικό ρυθμό με τον οποίο η Chiron αναπτύσσει ταχύτητα με το κοντέρ να «τρακοσαρίζει» για πλάκα!

Στο εντυπωσιακό βίντεο επιβεβαιώνεται το δεδομένο (δηλαδή η αστείρευτη δύναμη των 1.500 ίππων) και πως η Chiron λογικά θα καταφέρει να αναδειχθεί ως ταχύτερη από την Veyron και ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής του κόσμου. Όπως θα δείτε ακόμη και πάνω από τα 300 χλμ./ώρα η επιτάχυνση μοιάζει σα φυσιολογικό φαινόμενο, ενώ ο οδηγός σταματά την προσπάθεια του λίγο μετα τα 200 μίλια ανά ώρα (περίπου στα 320 χλμ./ώρα) και συνεχίζει έως τα 350.

Από στάση και μέχρι εκείνη την ταχύτητα έχουν περάσει 16,1 δευτερόλεπτα, ενώ υπενθυμίζεται πως η τελική που δίνει ο κατασκευαστής είναι στα 420 χλμ./ώρα. Παρατηρείστε πως ο οδηγός θα πρέπει να έχει το νου του στην κατάσταση των ελαστικών τα οποία θα πρέπει σε τόσο υψηλή ταχύτητα να αντέξουν στην υψηλή πίεση και κατά συνέπεια θερμοκρασία που επικρατεί στο εσωτερικό τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!