ΝΕΑ

Δημοσιεύματα αναφέρονται σε επικείμενες αλλαγές στη φορολογία αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων (Τέλος Ταξινόμησης) - O ΣΕΑΑ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) ανακοινώνει πως δεν επίκειται καμία αλλαγή στη φορολογία αγοράς των αυτοκινήτων και πως η πληροφορία δεν ευσταθεί, καθώς το Υπ. Οικονομικών μόλις λίγους μήνες πριν αναμόρφωσε τη σχετική φορολογία.

Άνοιξε η λίστα με τις παραγγελίες στην Ελλάδα για την Alfa Romeo Stelvio First Edition

Τι θα δούμε στην ταινία «Green Hell»; [vid]

Opel - PSA: Ο Carlos Tavarus ζήτησε να δει την Merkel!

Η Ford επενδύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης

H General Motors θέλει να πουλήσει την Opel στον όμιλο PSA!

Ανεξάρτητο σήματα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την VW

Πόσο πωλήθηκε το ελληνικό Renault 5 Turbo Group B;

Οδηγούμε το νέο Honda Civic στην Βαρκελώνη!

Πόσο πιο πάνω από το R8 μπορεί να φτάσει η Audi;


Δημήτρης Κωσταρέλος

Share Button
Dr Caroto!  Πολύ του άρεσε η ιδέα. Αν και δεν είναι  δημοσιογράφος, ούτε αρθρογραφεί σε περιοδικά αυτοκινήτου…

kostarelosΈχει συμπληρώσει ήδη περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου αλλά από άλλο τομέα. Ασχολήθηκε με Γαλλικά, με Γερμανικά και με Ιαπωνικά αυτοκίνητα σαν τεχνικός διάγνωσης ηλεκτρονικών συστημάτων. Εκπαιδεύτηκε σε Γερμανία και Αγγλία ακόμα και Ουγγαρία.

Την τελευταία δεκαετία εκπαιδεύει κόσμο στην τεχνολογία οχημάτων. Με το Νίκο γνωρίστηκε σε ένα σεμινάριο που τον κάλεσε να παρακολουθήσει. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάποιος εκπαίδευσε κόσμο στην τεχνολογία των καυσαερίων Diesel (σε όλους φαινόταν τρέλα να διοργανώσει ένα τέτοιο σεμινάριο εκείνη τη περίοδο που το πετρέλαιο ήταν απαγορευμένο).

Τελικά ήταν κάτι πρωτοποριακό που έκανε πολλούς τεχνικούς να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Κάπου εκεί του σφηνώθηκε η ιδέα να κάνουμε μια στήλη  και να προσφέρουμε στους αναγνώστες ενημέρωση και λύση σε πρωτοποριακά  τεχνικά θέματα. Μαζί θα λύνουμε προβλήματα και θα δίνουμε απαντήσεις στις απορίες των αναγνωστών. Εσείς ρωτάτε και εμείς απαντάμε. Dr Caroto λοιπόν και κάντε κλικ εδώ.

Δημήτρης Κωσταρέλος (caroto@caroto.gr)