ΝΕΑ

Δημοσιεύματα αναφέρονται σε επικείμενες αλλαγές στη φορολογία αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων (Τέλος Ταξινόμησης) - O ΣΕΑΑ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) ανακοινώνει πως δεν επίκειται καμία αλλαγή στη φορολογία αγοράς των αυτοκινήτων και πως η πληροφορία δεν ευσταθεί, καθώς το Υπ. Οικονομικών μόλις λίγους μήνες πριν αναμόρφωσε τη σχετική φορολογία.

Άνοιξε η λίστα με τις παραγγελίες στην Ελλάδα για την Alfa Romeo Stelvio First Edition

Τι θα δούμε στην ταινία «Green Hell»; [vid]

Opel - PSA: Ο Carlos Tavarus ζήτησε να δει την Merkel!

Η Ford επενδύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης

H General Motors θέλει να πουλήσει την Opel στον όμιλο PSA!

Ανεξάρτητο σήματα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την VW

Πόσο πωλήθηκε το ελληνικό Renault 5 Turbo Group B;

Οδηγούμε το νέο Honda Civic στην Βαρκελώνη!

Πόσο πιο πάνω από το R8 μπορεί να φτάσει η Audi;


Γιάννης Ζαφειρόπουλος

Share Button
Όταν ήταν μικρός δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει όταν μεγαλώσει. Του άρεσε η τεχνολογία, τα σπορ και τα ταξίδια και ήθελε να βρεί ένα επάγγελμα που να τα συνδυάζει.

iZaf photoΣτην τρυφερή ηλικία των 18 ετών γράφτηκε σε σχολή δημοσιογραφίας και σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησε να εργάζεται σε καθημερινή αθλητική εκπομπή στο Κανάλι 5. Έναν χρόνο αργότερα, το 1996, τον κέρδισαν τα αυτοκίνητα. Ξεκίνησε γράφοντας ειδήσεις επικαιρότητας στο περιοδικό Motornews και περίπου έναν χρόνο αργότερα του ανατέθηκε το πρώτο του test drive (ιστορική στιγμή)!

Τα 17 χρόνια που ακολούθησαν τα πέρασε γράφοντας… χιλιόμετρα. Εκατοντάδες δοκιμές, παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε αγώνες αυτοκινήτων και καρτ, συνεντεύξεις, έρευνες και πολλά άλλα συναρπαστικά! Είχε την τιμή να γράψει για σπουδαία έντυπα, όπως το Car & Driver, το Autocar, το Drive, οι 4Τροχοί και το Πρώτο Θέμα. Αρχικά ως full time συντάκτης κι από το 2004 ως freelancer.

Το 2004 αποφάσισε ότι ήθελε να μάθει άλλη μια τέχνη και ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing. Το 2008 συνέχισε τις σπουδές παίρνοντας υποτροφία για μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το ALBA Graduate Business School. Αποφοιτώντας πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (www.AZshop.gr) και πιο πρόσφατα να εμπλακεί στην εξέλιξη διάφορων επιχειρηματικών ιδεών (startups).

Όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές και τις επιχειρήσεις, εξακολουθεί ως freelancer να οδηγεί αυτοκίνητα και να γράφει δοκιμές και παρουσιάσεις. Ίσως αργότερα ανακαλύψει και κάποια ακόμη ενασχόληση, καθώς (μεταξύ μας) ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει!

Γιάννης Ζαφειρόπουλος (@i_Zaf)