ΝΕΑ

Δημοσιεύματα αναφέρονται σε επικείμενες αλλαγές στη φορολογία αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων (Τέλος Ταξινόμησης) - O ΣΕΑΑ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) ανακοινώνει πως δεν επίκειται καμία αλλαγή στη φορολογία αγοράς των αυτοκινήτων και πως η πληροφορία δεν ευσταθεί, καθώς το Υπ. Οικονομικών μόλις λίγους μήνες πριν αναμόρφωσε τη σχετική φορολογία.

Άνοιξε η λίστα με τις παραγγελίες στην Ελλάδα για την Alfa Romeo Stelvio First Edition

Τι θα δούμε στην ταινία «Green Hell»; [vid]

Opel - PSA: Ο Carlos Tavarus ζήτησε να δει την Merkel!

Η Ford επενδύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης

H General Motors θέλει να πουλήσει την Opel στον όμιλο PSA!

Ανεξάρτητο σήματα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την VW

Πόσο πωλήθηκε το ελληνικό Renault 5 Turbo Group B;

Οδηγούμε το νέο Honda Civic στην Βαρκελώνη!

Πόσο πιο πάνω από το R8 μπορεί να φτάσει η Audi;


Σπύρος Πέττας

Share Button
Γεννημένος στη Φεράρα της Ιταλίας την 5η Νοεμβρίου του 1977 από Έλληνες γονείς, ο Σπύρος Ν.Πέττας ξεκίνησε να αρθογραφεί για τη Formula 1, τους διεθνείς αγώνες πίστας και τις δοκιμές αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων το Νοέμβριο του 1996.

spyros-pettasΈκτοτε, έχει ξεπεράσει, σε συγγραφή και layout τις 10.000 σελίδες σε έντυπα όπως το Auto Motor und Sport και site όπως το F1News.gr έχοντας παράλληλα αποσπάσει συνεντεύξεις από όλους τους μεγάλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Michael Schumacher, ο Niki Lauda, ο John Surtees, ο Sir Frank Williams, ο Fernando Alonso, ο Alessandro Zanardi, o Henry Pescarolo, o Piero Lardi Ferrari, o Jean Todt, o Jean Alesi και πολλούς πολλούς ακόμη.

Έχει δοκιμάσει αυτοκίνητα όπως η Lamborghini Murcielago LP640 και Murcielago 2002, η Lamborghini Gallardo Superlegera, το συλλεκτικό Lamborghini LM002, η ΒΜW M3 Touring, η Dallara 396 Formula 3, έχει τρέξει δύο φορές σε αγώνα Ενιαίου με Seat Ibiza (1999) και Seat Leon (2002), ενώ έχει αποσπάσει νίκες σε αγώνες καρτ σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Έτερο μεγάλο πάθος του είναι η χειρουργική στόματος. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Αθηνών το 2002, αφού είχε περάσει εκεί με Πανελλήνιες Εξετάσεις το 1996, και το 2003 διατέλεσε βοηθός στη Γναθοχειρουργική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Είναι κάτοχος και λειτουργός Ιδιωτικού Ιατρείου στο κέντρο των Αθηνών από τον Αύγουστο του 2004.

Σπύρος Πέττας (spyrospettas@gmail.com)