NEA

Audi A8 Hybrid [green]

2013-audi-a8-hybrid-2_resize

Μετά το Q5 Hybrid η Audi υβριδοποιεί ακόμη ένα μοντέλο, αυτή τη φορά τη ναυαρχίδα της…

  • Το πρωτότυπο Α8 Hybrid είχε παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και τώρα η Audi δίνει τα πρώτα στοιχεία για την έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους από το νέο έτος.
  • Σε σχέση με το συμβατικό Α8 οι οπτικές αλλαγές στο υβριδικό είναι μικρές όπως οι μικρότερες 18άρες ζάντες (αντί 21 ιντσών) ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ψηφιακές ενδείξεις -για το υβριδικό σύστημα- στον πίνακα οργάνων και στη κεντρική οθόνη.
  • Κάτω από το καπό συναντάμε το παράλληλο υβριδικό σύστημα που συνδυάζει κινητήρα 2.0 TFSI (211 PS, 350 Nm) με δισκοειδούς σχήματος ηλεκτροκινητήρα (40 kW, 210 Nm). H συνδυασμένη ισχύς διαμορφώνεται στους 245 PS και στα 480 Nm. To υβριδικό σύστημα του Α8 βασίζεται σε αυτό του Q5 Hybrid (αναλυτικό άρθρο) με κάποιες μικρές διαφορές (όπως οι ελαφρύτερες κατά 1,3 kg μπαταρίες.
  • Όσον αφορά στις επιδόσεις το Α8 Hybrid επιταχύνει σε 7,7 sec για τα 0-100 km/h, η τελική του αγγίζει τα 235 km/h, η μέση τυποποιημένη κατανάλωση είναι 6,4 lt/100 km ενώ η εκπομπή CO2 είναι 148 g/km.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!