«Ημέρες Schaeffler» σε υποκαταστήματα της «ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ»

LUK DMF 34

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σε υποκαταστήματα της «ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ» στην Αθήνα, εκδηλώσεις στα πλαίσια της ενέργειας «Ημέρες Schaeffler».

Πρόκειται για εκδηλώσεις κατά τις οποίες ο τεχνικός εκπαιδευτής της Schaeffler κος Λασκαρίδης Άγγελος , παρουσίασε στους πελάτες της εταιρείας μας τεχνικά θέματα για συντήρηση και επισκευή ειδικών εξαρτημάτων που εγκαθίστανται στα σύγχρονα αυτοκίνητα όπως:

Συγκεκριμένα, οι πελάτες που επισκέπτονταν το κατάστημα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ειδικά εργαλεία που χρειάζονται για την επισκευή των αυτοκινήτων, να ενημερωθούν για τον τρόπο που γίνεται η επισκευή των αυτοκινήτων αυτών, να λύσουν απορίες και να συζητήσουν με τον κο Λασκαρίδη ιδιαίτερες περιπτώσεις που έχουν αντιμετωπίσει. Στους μηχανικούς δόθηκε CD που περιείχε τεχνικές ενημερώσεις και προωθητικό υλικό.

Οι εκδηλώσεις αυτές, έδωσαν τη δυνατότητα στους μηχανικούς να έρθουν σε άμεση επαφή με τον κατασκευαστή προϊόντων που χρησιμοποιούν καθημερινά κατά την επισκευή των αυτοκινήτων και συγκεκριμένα των προϊόντων LUK, INA & FAG.

Η «ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ» ευχαριστεί την Schaeffler και τον κο Λασκαρίδη, που έδωσε την δυνατότητα στους πελάτες της να ενημερωθούν και να δείξει για μία ακόμα φορά ότι είναι δίπλα στον επισκευαστή του ελεύθερου συνεργείου.

Exit mobile version