Νέα γενιά καύσιμων Revoil xtra4!

REVOIL PRATHRIO

Η Revoil παρουσιάζει την πλήρη σειρά xtra4 σε unleaded 95, diesel και super unleaded 100 οκτανίων…

Η αρχή έγινε με την unleaded 95 xtra4, με καθαριστικές ενώσεις που βελτιώνουν τη λειτουργία του κινητήρα και με αντιδιαβρωτικές ουσίες που προστατεύουν αποτελεσματικά όλο το δίκτυο καυσίμου, η Revoil πέτυχε:

Στους πετρελαιοκινητήρες, το diesel xtra4 κερδίζει σε όλα τα σημεία. Με αυξητικό κετανίων, απορρυπαντικό, αντιδιαβρωτικό, αντιοξειδωτικό και ειδικό απογαλακτωματοποιητή εξασφαλίζει:

Όσοι προτιμούν την χρήση της «κατοστάρας» έχουν τώρα μια νέα super αμόλυβδη με ειδικό πρόσθετο λίπανσης και με ειδικές καθαριστικές ενώσεις που πετυχαίνουν:

*Οικονομία έως 4% σε σχέση με την απλή unleaded 95 & την απλή s.unleaded 100 (έως 3,24% σε σχέση με το απλό diesel) σύμφωνα με εργαστηριακούς ελέγχους της παρασκευάστριας εταιρίας. Τα 2.4 lt κέρδος στην unleaded 95 xtra4 υπολογίζονται βάσει ρεζερβουάρ 60lt και εξαρτώνται από τύπο αυτοκινήτου, είδος και συνθήκες οδήγησης.

Λίγα λόγια για την REVOIL

Υπενθυμίζετε ότι η εταιρεία REVOIL είναι 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών, κατέχει συνολικά μεγαλύτερο του 10% (τελευταία επίσημα στοιχεία του ΥΠ.ΑΝ. για το μήνα Απρίλιο του 2013).  μεριδίου αγοράς, με 535 πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων. Στο δίκτυο πρατηρίων REVOIL διασφαλίζεται ο εφοδιασμός σας με Ποιοτικά Καύσιμα σε Ανταγωνιστικές Τιμές και χωρίς απώλεια στην Ποσότητα.

Η REVOIL πρώτη πανελλαδικά, ενέταξε την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοτικούς ελέγχους. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

Επίσης θα προμηθευτείτε τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά MOBIL. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000.

Η REVOIL είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και κοινωνικής ευθύνης. Τόσο  τα Κεντρικά της Γραφεία στη Βάρη Αττικής όσο και οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων στην Καβάλα και στη Χίο έχουν πιστοποιηθεί και εφαρμόζουν σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης εγκεκριμένο κατά ISO 14001:2004.

Exit mobile version