Ράλι Βρετανίας, αυλαία και τυπικά…

wrc rac 2013 (5)

Με τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ολοκληρώθηκε και η φετινή αγωνιστική περίοδος στην ύπαιθρο της Ουαλίας…

Έπεσε και τυπικά η αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα του WRC καθώς οι τίτλοι στους οδηγούς και στους κατασκευαστές είχαν κριθεί πολύ νωρίτερα με το Sebastian Ogier και την ομάδα της Volkswagen. Παρά ταύτα το ράλι στην Ουαλία, γνωστό και ως RAC (Royal Automobile Club), ήταν συναρπαστικό όσο και εντυπωσιακό όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Με το 1-2 που έκανε η Volkswagen επισφράγισε θριαμβευτικά μία πετυχημένη χρονιά με τον Ogie να πανηγυριζει την 9η του νικη για φέτος και την 15η στην καριέρα του. Την τελική 10άδα για το τελευταίο ράλι της χρονιάς συμπληρώνουν με την σειρά οι: 1. Ogier, 2. Latvala, 3. Neuville, 4. Ostberg, 5. Mikkelsen, 6. Prokop, 7. Sordo, 8. Evans, 9. Ketomaa, 10. Higgins.

Εδώ μπορείτε να δείτε την τελική βαθμολογία για την αγωνιστική περίοδο του 2013 και αναμένουμε τη νέα, δυστυχώς, δίχως Ακρόπολις. Το οποίο, ωστόσο, μεταφέρεται στον τέταρτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) με ημερομηνίες διεξαγωγής το διήμερο 28-30 Μαρτίου με άσφαλτο την 1η και χώμα την 2η ημέρα…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC
Exit mobile version