Μερικές μέρες πριν την έκθεση «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014».

ektheis 345

Η έκθεση αυτοκινήτου φιλοξενείται στην αίθουσα Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού και διεξάγεται από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου…

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την γίνουν την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 19:00 από τον υφυπουργό Υποδομών- Μεταφορών και  Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο ενώ στην έκθεση συμμετέχουν οι περισσότερες μάρκες που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας όλη τη γκάμα των μοντέλων που διαθέτουν με ένα σημαντικό αριθμό από αυτά να πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά. Αναλυτικά οι πανελλαδικές πρεμιέρες:

Audi TT, A3 e-tron
BMW Σειρά 2 Active Tourer
ΜΙΝΙ 5θυρο, Countryman LCI
Citroen C1, C1 Airscape, C4 Cactus
Ford Mondeo, Focus, Fiesta Red/Black Editions
Nissan Pulsar, X-trail
Opel Corsa, Adam Rocks
Peugeot 108, 2008
Jeep Cherokee, Renegade
SEAT Leon  2.0 Cupra 280hp, 2.0 TDI FR 184hp
Skoda Yeti, Octavia G-Tec (φυσικό αέριο/CNG)
Subaru XV crossover , Forester MY14, Outback MY14, WRX STI MY15
Volvo V60 Plug-In Hybrid, Κινητήρες Drive-E D4, εκδόσεις Ocean Race & Livstyl
VW Passat
Toyota Aygo, Yaris
Renault Twingo
Dacia Duster, Sandero

Ανάμεσα στα εκθέματα θα είναι και μία Honda RC213V, η μοτοσυκλέτα με την οποία η Honda συμμετέχει στο πρωτάθλημα MotoGP. Άλλωστε η «Αυτοκίνηση» και η LCR Honda έχουν τον ίδιο χορηγό. Εκτός των παραπάνω, οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για θέματα after sales, για τις νέες τεχνολογίες ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων ενώ θα υπάρξουν παράπλευρες εκδηλώσεις αλλά και test drives που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας της θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-21:00 ενώ την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 6 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών συνοδευόμενα έχουν δωρεάν είσοδο, ενώ τα εισιτήρια για ΑΜΕΑ και ανέργους θα κοστίζουν 3 ευρώ.

Exit mobile version