O Jeremy Clarkson σε διαθεσιμότητα… και απόλυση!

JEREMY-CLARKSON-2

Το BBC ανακοίνωσε πως ο βασικός παρουσιαστής της πιο διάσημης εκπομπής αυτοκινήτου στον κόσμο, του TopGear, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και πως δεν θα προβληθεί το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας την Κυριακή. Και όλα δείχνουν πως οδεύει προς απόλυση (επιτέλους!)…

Ο λόγος είναι μια έρευνα για ρατσιστική συμπεριφορά του μέσω δηλώσεων, καθώς κατά καιρούς ο Clarkson, ο οποίος έχει κάνει την πρόκληση μέρος του επαγγελματικού του προφίλ έχει στραφεί εναντίον αρκετών λαών, των Ελλήνων μη εξαιρουμένων. Μάλιστα την τελευταία φορά που είχε στραφεί με σχόλια ενάντια στην Ελλάδα ήμουν ο διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού TopGear και είχα εκδηλώσει την πρόθεσή μου στους Άγγλους συναδέλφους να σταματήσω τη δημοσίευση της στήλης του.

Η διαθεσιμότητα δεν αφορά κανέναν άλλο πλην του Clarkson, συμπεριλαμβανομένων των συμπαρουσιαστών του Hammond και May, ενώ εκφράζονται φόβοι πως αυτό μπορεί να είναι και το κύκνειο άσμα της δημοφιλούς εκπομπής. Η οποία έχει αποδειχθεί χρυσοφόρα, όπως έχουμε γράψει και για τους τρεις παρουσιαστές της. Στη συνέχεια απολαύστε μερικές από τις προκλητικές δηλώσεις του Jeremy Clarkson:

Exit mobile version