Το θέμα είναι ότι τα 900+ άλογα που έχει κάτω από το δεξί πεντάλ της η LaFerrari θέλουν και προσοχή και σεβασμό. Αλλιώς, όπως θα δείτε γίνεται… το έλα να δεις!
Οι 499 LaFerrari που κατασκεύασε και πούλησε η Ferrari έχουν σιγά σιγά απώλειες, μιας και κάποιοι, στα χέρια των οποίων κατέληξαν, πολύ απλά δεν το έχουν. Από όλες τις απόψεις, όπως και ο οδηγός της στο βίντεο που ακολουθεί και ο οποίος κινείται σε κάποιον κεντρικό δρόμο της Βουδαπέστης και θέλει απλά να περάσει το μπροστινό του, που είναι πιο αργός.
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.