On-line αναζήτηση από την Eibach!

online eibach (1)

Την online αναζήτηση της Eibach μπορείτε να τη βρείτε μέσω της ιστοσελίδας www.eibach.gr  και κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ” ONLINE CATALOGUE” και στη συνέχεια ‘’Bolts’’. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από σταθερό τηλέφωνο χωρίς χρέωση στο: 800 11 90 500

Για να προσδιοριστούν τα κατάλληλα μπουλόνια γρήγορα και εύκολα για τους αποστάτες Eibach Pro-Spacer (Σύστημα 1 και 2), μία επιπλέον επιλογή αναζήτησης είναι τώρα διαθέσιμη στο www.eibach.gr.  Οι αποστάτες τροχών Eibach Pro-Spacer είναι διαθέσιμοι για περισσότερες από 500 εφαρμογές, με αποτέλεσμα 160.000 πιθανούς συνδυασμούς από περίπου 300 είδη μπουλονιών. Χάρη στον διαμορφωτή, η αναζήτηση διαρκεί μόνο μερικά κλικ.

Για μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη, τα μπουλόνια μπορούν να αναζητηθούν είτε μέσω του μοντέλου του αυτοκινήτου ή απευθείας με την εισαγωγή του κωδικού ανταλλακτικού. Το πλεονέκτημα είναι ότι εμφανίζεται όχι μόνο ο σωστός τύπος μπουλονιού και ο κωδικός ανταλλακτικού, αλλά και ο συνολικός αριθμός μπουλονιών που θα χρειαστείτε και οποιαδήποτε παραλλαγή σε χρώμα για τους μαύρους ανοδιωμένους αποστάτες Pro-Spacer. Ο διαμορφωτής θα σας βοηθήσει επίσης σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε aftermarket ζάντες αντί των αρχικών.

www.eibach.gr

Exit mobile version