NEA

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC με Bi-Turbo V6 και 367 άλογα

Mercedes_GLC_Coupe_43_AMG-32

Όπως ήταν αναμενόμενο η GLC Coupe αποκτά μία ήπια AMG εκδοχή που έχει το 0-100 σε 4,9 δλ. και τελική περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Επιδόσεις εξαιρετικές για ένα SUV…

Με την GLC 43 4MATIC το σύνολο των αυτοκινήτων που φορούν το σήμα της Mercedes-AMG φτάνει πλέον τα 43 με τις πιο «low profile» εκδοχές να έχουν κάτω από το καπό τους τον 3-λιτρο V6 με τα διπλά turbo που αποδίδει 367 ίππους και 520 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 9G-Tronic που έχει πιο γρήγορη «AMG Performance» λειτουργία και με τετρακίνηση που σε νορμάλ συνθήκες η κατανομή είναι 31/69 (μπρος/πίσω).

Οι επιδόσεις της GLC 43 αναμένονται παρόμοιες με της ανταγωνιστικής και επερχόμενης BMW X40 M40i των 355 ίππων, ενώ το όλο πακέτο περιλαμβάνει όλα τα… καλούδια, όπως σπορ αερανάρτηση Air Body Control, τιμόνι με μεταβλητή σχέση, μεγάλα 4-πίστονα δισκόφρενα μπροστά 360×36 χλστ. (320×24 πίσω) κ.α. Φυσικά, η εμφάνιση είναι ανάλογα ντοπέ με AMG αεροδυναμικό στιλ και τετραπλές απολήξεις στο πίσω μέρος. Η νέα Mercedes-AMG θα κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι (τέλη του μήνα) με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη του χρόνου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!