Πρώτη γεύση από νέο Ssangyong Rexton

SSANGYONG-REXTON-TEASER (1)

Το νέο Ssangyong Rexton θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό του σαλονιού του Παρισιού με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τα μέσα του 2017…

Εδώ βλέπετε τα πρώτα teaser σχέδια από τα οποία φαίνεται να υιοθετείται μία ξεκάθαρα crossover κατεύθυνση ανάλογη με εκείνη των μικρότερων Tivoli και XLV. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα περιλαμβάνει τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και δυνατότητες διασύνδεσης smartphones.

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα του αμαξώματος θα είναι σχεδιαστικά η χαρακτηριστική μάσκα και πρακτικά το υβριδικό πλαίσιο τύπου σκάλας που θα εγγυάται μεγάλη αντοχή στη σκληρή χρήση και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Αρχικά, οι κινητήρες και η μετάδοση θα προέρχονται από την Mercedes-Benz (η συνεργασία ξεκινά από την δεκαετία του 1990) με τον γνώριμο πετρελαιοκινητήρα των 2.143 κ.εκ. και το αυτόματο 7G-Tronic.

Για το μέλλον η SsangYong (που ανήκει στον όμιλο της ινδικής Mahindra) εξελίσσει ένα νέο δίλιτρο ντίζελ κινητήρα, καθώς και έναν δίλιτρο turbo βενζίνης που θα «φορεθεί» για πρώτη φορά στο επερχόμενο pick-up. Το οποίο θα βασίζεται στο Rexton και θα κυκλοφορήσει το 2018 (θα αντικαταστήσει το Actyon Sport), ενώ τα νέα μοτέρ θα συνδυάζονται με το κιβώτιο 8 σχέσεων που θα παρέχει η Mercedes.

Exit mobile version