Schaeffler: Μια ματιά πίσω στην Automechanica!

Ισχυρή ήταν η παρουσία της Schaeffler στην φετινή έκθεση Automechanica σε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο έκτασης 1.200 τ.μ.

Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο η Schaeffler παρουσίασε τα καινοτόμα προϊόντα της με τους ειδικούς του ομίλου να δίνουν πληροφορίες -σε μερικές περιπτώσεις και σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας- γύρω από ανταλλακτικά και εξαρτήματα που προορίζονται για επιβατικά και βαρέως τύπου οχήματα. Στην Automechanica 2016 παρουσιάστηκαν νέες επισκευαστικές λύσεις και μέθοδοι καθώς και νέα πακέτα σέρβις για τα συνεργεία.

Σε ένα χώρο που προσομοίωνε το περιβάλλον ενός συνεργείου οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν να αντικαταστήσουν ένα σετ ξηρού διπλού συμπλέκτη χρησιμοποιώντας το Luk RepSet 2CT, αλλά και να εξασκηθούν στα εξαρτήματα INA. Το FAG SmartSET έκανε ντεμπούτο στην Automechanica και είναι έτοιμο καθαρά για aftermarket χρήση και για επαγγελματικά οχήματα. Περίοπτη θέση κατείχε και η REXPERT παρουσιάζοντας νέας πρακτικές μεθόδους επισκευής. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο όμιλος Scheaffler συμπλήρωσε 40 χρόνια στο χώρο aftermarket του αυτοκινήτου.

Exit mobile version