Lewis Hamilton: Τέλος οι βόλτες με τα jet και τα supercars!

Φωτογραφία: lewishamilton via instagram

O παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 πόσταρε ένα πολύ ιδιαίτερο και οικολογικό μήνυμα στο Instagram που ίσως και να απογοητεύει τους οπαδούς τους.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα ο Hamilton ανακοίνωσε πως αποκτά τη δική του ομάδα (την X44, όπου το νούμερο είναι αυτό του μονοθεσίου του) στο πρωτάθλημα Extreme E, στο οποίο συμμετέχουν ηλεκτρικών off-road αγωνιστικά.

Ταυτόχρονα, έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram (με 20 εκ. ακόλουθους) σχετικά με αλλαγές στην ζωή του με στόχο να μειώσει την προσωπική του επιβάρυνση προς το περιβάλλον ανακοινώνοντας πως το νέο του dream car είναι η πλήρως ηλεκτρική Mercedes EQS.

Μάλιστα, αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση του προσωπικού του lear jet και να μην κινεί κανένα από τα supercar της συλλογής του που περιλαμβάνει Ferrari LaFerrari, 599 Aperta, Pagani Zonda 760, McLaren P1, Shelby Cobra του 1966, Ford Shelby Mustang GT500, κ.α.

Ανάμεσα στις άλλες αλλαγές είναι πως ακολουθεί μια ήπια vegan διατροφή, πως επιλέγει αεροδρόμια που έχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις του και πως το προσωπικό του αυτοκίνητο είναι εδώ και καιρό μια Mercedes EQC.

Όλα αυτά μπορεί να απογοητεύουν αρκετούς από τους οπαδούς του και προφανώς να αποτελούν μία μαρκετινίστικη προώθηση που ίσως και να αλλοιώνει την εικόνα ενός σταρ που καταρρίπτει ρεκόρ στην Formula 1. Και όχι στην Formula E. Εσείς τι λέτε;

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC
Exit mobile version