NEA

Ένα Audi R8 βγαλμένο από την «Πράσινη Κόλαση» [vid]

Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μόλις 50 μονάδες και η τιμή στην Γερμανία ξεκινά από τα 233.949 ευρώ.

H ειδική έκδοση Green Hell μπορεί να μας παραπέμπει στην Πράσινη Κόλαση του Nurburgring, ωστόσο, είναι εμπνευσμένη από το R8 LMS. Πρόκειται για το αγωνιστικό της Audi Sport Team Phoenix που στην κλάση του στο Le Mans έχει νικήσει τα τελευταία 8 χρόνια πέντε φορές στοn 24ώρο αγώνα του Nurburgring.

Και για αυτό το λόγο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Audi που ανακοίνωσε την Green Hell βαμμένη στα αγωνιστικά χρώματα με κυρίαρχο το σκούρο πράσινο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορα στιλιστικά στοιχεία που ξεχωρίζουν το σπέσιαλ R8, όπως οι μαύρες ματ λεπτομέρειες στο καπό, την οροφή και την εμπρός κολόνα, οι επίσης μαύρες ζάντες 20 ιντσών, τα λογότυπα “Green Hell R8”, ενώ ανάλογες αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό.

Πηγή ισχύος εξακολουθεί να είναι απαράλλαχτος ο ατμοσφαιρικός V10 χωρητικότητας 5,2 λίτρα με ισχύ στα 620 άλογα, επτατάχυτο S tronic κιβώτιο, μετάδοση quattro, 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα και τελική στα 331 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!