O Hamilton κόλλησε κορωνοϊό και χάνει το επόμενο Grand Prix!

Στις τελευταίες καθιερωμένες εξετάσεις ο Lewis Hamilton βγήκε θετικός στον COVID-19 και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον επόμενο αγώνα στο Σακχίρ.

Χτες Δευτέρα πρωί ο Hamilton ξύπνησε με ελαφρά συμπτώματα της νόσου και σε ένα τεστ που έκανε κάνει πριν φθάσει στο Μπαχρέιν βγήκε θετικός. Ο Βρετανός ρέκορντμαν της Formula 1 είχε την προηγούμενη εβδομάδα τρεις φορές το τεστ και είχε αρνητικά αποτελέσματα. Το τελευταίο είχε γίνει την Κυριακή το απόγευμα πριν το GP του Μπαχρέιν.

Έτσι, ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων και σε απομόνωση που προβλέπουν τα πρωτόκολλα για COVID-19. Πέρα από τα ελαφρά συμπτώματα, ο Hamilton είναι πολύ καλά στην υγεία του. Φυσικά γίνεται ιχνηλάτηση και εξετάσεις στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, η οποία σύντομα θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Βρετανού στο επερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο.

Αρχικά, οι δύο πιθανοί αντικαταστάτες του ήταν οι Stoffel Vandoorne και Esteban Gutierrez, αλλά τελικά μάλλον θα είναι κάποιος από τους Nico Hulkenberg ή George Russell. Υπενθυμίζεται πως ο Sergio Perez είχε βγει θετικός στον Covid-19 και είχε απουσιάσει από τους δύο αγώνες του Σίλβερστοουν.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC
Exit mobile version