NEA

Η F-Type Heritage 60 Edition αποτίει φόρο τιμής στην 60χρονη E-Type [vid]

H εμβληματική F-Type συμπλήρωσε τα 60 της χρόνια και η Jaguar το γιορτάζει ανάλογα με μία ειδική έκδοση που θα υπάρξει σε εξίσου 60 αυτοκίνητα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της εταιρίας Mark Turner δήλωσε ότι για να γιορταστούν τα 60 χρόνια της E-Type η Jaguar προχώρησε στην κατασκευή αυτής της συλλεκτικής F-Type. Η οποία ξεχωρίζει από το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα «Sherwood Green» που είχε και η αρχέτυπη E-Type της δεκαετίας του 1960.

Φυσικά υπάρχουν και διάφορα άλλα σημεία που σηματοδοτούν το ιδιαίτερο της F-Type Heritage 60 Edition, όπως τα σπέσιαλ λογότυπα και οι ειδικής σχεδίασης 20άρες ζάντες, ενώ το ταμπλό έχει αλουμινένια κονσόλα και το ταμπελάκι της αρίθμησης του αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός V8 της F-Type R με 575 άλογα με την τιμή να ξεκινά από τις περίπου 150.000 ευρώ. Στην Βρετανία όπου θα διατεθεί σχεδόν το 1/3 της ειδικής Jaguar.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!