Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ένας Ρώσος YouTuber με μια Taycan [video]

Αυτό που θα δείτε είναι παράδειγμα προς αποφυγή και απευθύνεται σε κάθε YouTuber που σκέπτεται τρελές ιδέες για να ανεβάσει τα views του.

Ζούμε σε μια εποχή τρέλας και παραλογισμού; Ευτυχώς, όχι όλοι. Αλλά υπάρχουν εξαρτημένοι στο social media που είναι διατιθέμενοι να κάνουν ότι πιο ακραίο για να τραβήξουν την προσοχή και να μαζέψουν όσο το δυνατό περισσότερα likes, views και sharings.

Ένα από τα πιο ακραία βίντεο με αυτοκίνητο ήταν αυτό του Mikhail Litvin, ο οποίος παλιότερα είχε πυρπολήσει μια προσωπική του AMG GT 63S (και καλά για να διαμαρτυρηθεί). Όπως φαίνεται το κόλπο του βγήκε σε αρκετά views (με 21,7 εκατομμύρια!) και αποφάσισε να σκηνοθετήσει μία ακόμη παρόμοια καταστροφή αλλά με διαφορετικό σενάριο.

Το σενάριο βασίστηκε πάνω στην περίσσεια χιούμορ αφού στο όλο θεατρικό υπάρχουν και συμπρωταγωνιστές, όπως οι σωσίες του Πούτιν, του Λένιν, του Στάλιν και διάφορα άλλα εξόχως Ρωσικά. Έτσι, προσποιείται τον δήθεν ενδιαφερόμενο αγοραστή σε σημείο πώλησης της Porsche.

Και ενώ ο Litvin κάθεται στο κάθισμα της Taycan κάνει πως μπερδεύει το φρένο με το γκάζι και πέφτει πάνω στην τζαμαρία της έκθεσης κάνοντας την θρύψαλα. Μαζί στραπατσάρισε άσχημα και την Taycan, για την οποία έδωσε 150.000 ευρώ για να την αγοράσει και να την επισκευάσει. Πληρώνοντας και τα έξοδα επισκευής της βιτρίνας.

Προφανώς ο YouTuber διαθέτει αρκετά χρήματα και μην σας κάνει εντύπωση αν τα έχει βγάλει από τα βίντεο. Αυτό με την Taycan έκανε την πρώτη μέρα (χτες δηλαδή) 2 εκ. θεάσεις και το κοντέρ γράφει σήμερα 3,8 εκατομμύρια με 31.000 σχόλια! Απίστευτο, πραγματικά. Πάντως, έχει και αρκετά dislikes. Και ένα δικό μας αφού η κάθε ανοησία δεν θα πρέπει να επιβραβεύεται.

Exit mobile version