ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σας αρέσει αυτό το νέο Kia Sportage;

Σε μερικές εβδομάδες η Kia θα παρουσιάσει το νέο Sportage που θα ξεχωρίζει από τη νέα εμφατική μάσκα.

Με το νέο Hyundai Tucson οι Κορεάτες φαίνεται πως έπιασαν το νόημα της διαφοροποίησης σχεδιάζοντας μια εντυπωσιακή μάσκα. Μία παρόμοια οδό αναμένεται να δούμε και στο νέο Sportage που θα παρουσιαστεί στις επόμενες μέρες. Έως τώρα έχουμε δει κάποιες spy φωτογραφίες και κάποιες ψηφιακές βασισμένες σε αυτές. Εδώ βλέπετε μία ακόμη με έναν σχεδιαστής από την Κορέα να μας δίνει την δική του εκδοχή για το Sportage παραγωγής.

Το οποίο θα λανσαριστεί μετά το καλοκαίρι και μέσα στη χρονιά έχοντας όπως είπαμε μια εντυπωσιακή σχεδίαση. Όπως μπορούμε να δούμε και στις παρακάτω εικόνες, το πίσω μέρος θα μπορούσε να είναι πιο… Stonic, ενώ στο εσωτερικό αναμένουμε ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό. Γενικότερα θα υπάρχει ένα νέο σχεδιαστικό μοτίβο για την Kia που περνά σε νέα εποχή έχοντας αλλάξει και το λογότυπό της.

Τα μηχανικά μέρη και οι εκδόσεις κινητήρων θα είναι έκπληξη αν δεν είναι τα ίδια με του νέου Hyundai Tucson. Έτσι, περιμένουμε 48βολτες προσθιοκίνητες turbo εκδόσεις βενζίνης στα 1.600 κ.εκ. με 150 και 180 ίππους, diesel στα ίδια κυβικά με 136 άλογα και την φουλ υβριδική των 230 ίππων. Επίσης, θα δούμε και μια plug-in υβριδική τετρακίνητη με 265 άλογα, όπως στο Tucson Plug-in Hybrid.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Ωραίο είναι, αλλά θα θέλαμε ένα πιο μικρό sorento / teluride. Σημειώνουν πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό οφείλεται και στο τετραγωνισμένο μοτίβο της μάσκας και του πίσω μέρους. Ενώ αυτό, ενώ φαίνεται πιο μοντέρνο, τελικά στα suv πιο πολύ αρέσει το τετραγωνισμένο. Αυτό δείχνει και η επιτυχία των sorento / teluride. Kαι μένα μ αρέσουν πιο πολύ τα sorento / teluride και όχι τόσο το στρογγυλεμένο νέο sportage.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button