ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καταστράφηκαν ολοκαίνουργιες Porsche από τον κατακλυσμό στην Γερμανία [video]

Οι καταστροφικές πλημμύρες στην Γερμανία πέρα από τους εκατοντάδες νεκρούς άφησαν πίσω τους και μεγάλες καταστροφές στις υποδομές. Ανάμεσά τους και σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, όπως αυτή που βλέπουμε στις εικόνες.

Στο βίντεο βλέπουμε τουλάχιστον τρεις Porsche 992, μία 911 Carrera 4S Cabriolet, μία 911 Turbo και μία 911 Coupe. Υπάρχουν επίσης και μία Cayenne E-Hybrid καθώς και μία Taycan. Πρόκειται για ένα πολύ θλιβερό θέαμα με μερικές Porsche να είναι βυθισμένες έως τη μέση στο νερό και τις λάσπες. Τα αυτοκίνητα μάλλον έχουν πάθει πολύ σοβαρές ζημιές, ιδίως η 911 η οποία μάλλον ήταν σκεπασμένη ολόκληρη.

Όπως μαθαίνουμε πάντως στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, μιας και οι εργαζόμενοι πρόλαβαν και έφυγαν πριν φθάσουν οι μεγάλες ποσότητες του νερού. Οι ζημιές στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι πολύ μεγάλες, καθώς πέρα από τα καινούργια μοντέλα της εταιρίας εκεί φυλάσσονταν και αρκετά παλιά πανάκριβα ιστορικά μοντέλα, τα περισσότερα εκ των οποίων καταστράφηκαν.

Σε άλλο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε μία αντίστοιχη κατάσταση σε μία έκθεση της Audi όπου το νερό και η λάσπη έχουν παρασύρει τα πάντα, και τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί το ένα πάνω στο άλλο, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Προφανώς υλικές ζημιές όσο κι αν αφορούν πανάκριβα και ανεκτίμητα αυτοκίνητα και αντικείμενα – πλην ιστορικών μοντέλων- θα αποκατασταθούν από τις ασφαλιστικές χωρίς κόστος για τις εταιρείες!
    Με τις εκατοντάδες χαμένες ανθρώπινες ψυχές και το πόνο σε όλους τους συγγενείς των θυμάτων τι γίνεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button