NEAPINED

Ξεκινάνε οι πωλήσεις του e.GO στην Ελλάδα – Σύντομα έκθεση και στην Αθήνα

Από τη ΔΕΘ ξεκινάει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης e.GO,  του ανεξάρτητου κατασκευαστή Next e.GO sa. Μάλιστα επισκέπτες του περιπτέρου θα μπορούν  να κάνουν test drives και φυσικά  να παραγγείλουν άμεσα το όχημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν λίγες ώρες ο ανεξάρτητος Γερμανός κατασκευαστής EV, άρχισε να ανοίγει τα καταστήματά του σε όλη την Ευρώπη με πρώτη στάση στο Ντίσελντορφ,  πρωτεύουσα του πολυπληθέστερου κράτους της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα το πρώτο Brand Store βρίσκεται στο εμβληματικό Schadow-Arkaden δίπλα στο Königsallee του Ντίσελντορφ, έναν από τους πιο επισκέψιμους προορισμούς μόδας της Ευρώπης. Στα καταστήματα της γερμανικής φίρμας, οι επισκέπτες μπορούν να “βιώσουν” τα οχήματα από κοντά και να εξοικειωθούν με την τεχνολογία του e.GO, αλλά και να αντιληφθούν τα στοιχεία σχεδίασης και τις δυνατότητές του. 

Παράλληλα, οι πελάτες  μπορούν  να κάνουν test drive και να παραγγείλουν το όχημα απευθείας στο Brand Store. Η εταιρεία μάλιστα,  όπως επισημαίνει, επιταχύνει το άνοιγμα των νέων καταστημάτων της σε άλλες πόλεις, όπως στο Αμβούργο, το Μόναχο, το Μιλάνο, το Ντουμπάι και την Αθήνα φυσικά.

“The Time Is Now”: Η καμπάνια για το  e.GO

Παράλληλα με την έναρξη της παγκόσμιας καμπάνιας της εταιρείας “The Time Is Now”, το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος μάρκας σηματοδοτεί ένα άλλο σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι του e.GO,  για να επιταχύνει τον αναγκαίο μετασχηματισμό στην αστική  κινητικότητα, που φυσικά περνάει από την ηλεκτροκίνηση.

Το “The Time is Now” αντικατοπτρίζει τη βαθιά  πεποίθηση του Γερμανού κατασκευαστή, όπως τονίζεται, για μια συλλογική δράση αλλά και εστιάζει στην ανάγκη της ατομικής ευθύνης για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, δηλώνει μεταξύ άλλων ο Ali Vezvaei, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Next.e.GO Mobile SE.

Από 26.560* ευρώ ορίζεται η τιμή διάθεσής του e.Go στην Γερμανία. Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει τα κάτωθι αξεσουάρ:

  • LED προβολείς
  • Αυτόματο κλιματισμό
  • Ζάντες αλουμινίου 17 ”με καλοκαιρινά ελαστικά
  • Σύστημα infotainment e.GO με DAB+ Radio, Apple CarPlay®, Android Auto® και σύστημα hands-free Bluetooth
  • Βοηθό στάθμευσης
  • Θερμαινόμενο παρμπρίζ
  • 2 πτυσσόμενα πίσω καθίσματα, πτυσσόμενα ξεχωριστά
  • Αισθητήρας βροχής, Αυτόματο σύστημα ελέγχου φωτισμού, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, φώτα ομίχλης
  • Πάτωμα χώρου αποσκευών με βοήθεια διαλογής.

Αναφορικά με τις επιδόσεις του, αυτές κάνουν λόγο για 171 χιλιόμετρα αυτονομίας με τελική ταχύτητα τα 122 χλμ. Τέλος η διαδικασία 0-50 χλμ./ώρα πραγματοποιείται σε 4,3 δλ.

  • Ισχύς: 57 kW
  • 171 km (Range, WLTP City)
  • 4,3 sec (0-50 km/h)
  • 122 km/h (Maximum Speed)
  *Τιμή συμπεριλαμβανομένου  19% χωρίς ΦΠΑ  έξοδα μεταφοράς, χωρίς αφαίρεση πιθανών επιδοτήσεων και μπόνους.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Με τις τιμές και τους φόρους που έχει η ηλεκτρική ενέργεια γιατί να πάρει κάποιος ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Για να ανεβάζει την κατανάλωση και να πληρώνει μετά τις κιλοβατώρες πιο ακριβά;
    Είναι κάτι αντίστοιχο με το 5G στην κινητή. Τι να τις κάνεις τις διαστημικές ταχύτητες άμα πρέπει να βγεις από τα παράθυρα για να πληρώσεις τα data;!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.