Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου

Σημαντική ημέρα η σημερινή λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου αλλά και επιβαρυμένη κυκλοφοριακά λόγω των μέτρων που θα ληφθούν.

Τα οποία μέτρα έχουν ως εξής:

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων , η οποία θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, έως τις 06.00 της Πέμπτης 18-11-2021 ως εξής:

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων την Τετάρτη 17/11/2021 από ώρα 06.00΄ καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών από ώρα 12.00΄ της ιδίας μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων:

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Επίσης ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει από τις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» από τις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

Exit mobile version