Διακοπές με γεμάτο ρεζερβουάρ… υπόσχεται ο Χ. Σταϊκούρας

Στα τέλη της εβδομάδας και ίσως μέσα στο σαββατοκύριακο προσδιόρισε ο Υπουργός Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ.

Tο άνοιγμα της πλατφόρμας για τα καύσιμα (Fuel Pass 2), για το τρίμηνο Ιουλίου- Σεπτεμβρίου, που όπως τονίζεται θα περιλαμβάνει περισσότερους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται ότι νέα επιδότηση είναι αυξημένη, στα 80 από 45 ευρώ, ενώ για τα νησιά η  επιδότηση θα ανέρχεται στα 100 ευρώ από 55 μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, στο Fuel Pass 2 με ψηφιακή κάρτα στο κινητό τα χρήματα που θα λάβετε διαμορφώνονται ως εξής:

Όμως αν επιλέξετε την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι την ψηφιακή κάρτα που δίνει το μπόνους 15 ευρώ, τότε θα λάβετε τα εξής ποσά:

Να υπενθυμίσουμε πως στο πρώτο Fuel Pass δικαίωμα αίτησης είχαν οι φορολογούμενοι κάτοικοι Ελλάδας με ετήσιο εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ. Στο νέο Fuel Pass 2 θα έχουν ακόμη περισσότεροι δικαίωμα αίτησης με ετήσιο εισόδημα έως 45.000 ευρώ.

Για να κάνει κανείς αίτηση για το Fuel Pass 2 θα πρέπει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα vouchers.gov.gr και από εκεί να επιλέξει την σχετική πλατφόρμα. Στη συνέχεια κάνει login με τους κωδικούς Taxisnet.

Exit mobile version